Over Keboem

Over Keboem - Masters in Retention

Op onze expertise kun je vertrouwen. We hebben beiden een achtergrond in de bedrijfskunde én de fitnessbranche. Naast kennis van zaken hebben we jarenlange praktijkervaring met het werken in en runnen van een sportschool. 

Je bent bij Keboem altijd zeker van maatwerk. We optimaliseren je interne processen, je klantreis en je team. Benieuwd hoe we dit doen? Lees meer over onze diensten! Alleen het beste is goed genoeg voor ons en onze klanten. Daarom werken we samen met gerenommeerde en marktleidende partners.

We noemen onszelf niet voor niets Masters of Retention. Onze klanten waarderen dat we de uitstroom tot 40% kunnen verminderen!

Keboem werkt, dankzij de skills van Moh en Miron. Moh weet alles van de zakelijke en financiële kant. Miron heeft uitgebreide praktijkkennis, met name over systemen, processen en protocollen. Qua kennis en ervaring vullen ze elkaar perfect aan. 

IMG_7692
Keboem_MironD
IMG_7506
Missie & VIsie

Sportscholen helpen innoveren.

Het is mijn Missie om gymeigenaren verder te helpen en hun retentieproces te optimaliseren. 

Van A tot Z ondersteunen

Miron Dumitru is al zijn hele leven gepassioneerd sporter – geen wonder dat hij in de fitnessbranche is gaan werken. Een positievere man kun je bijna niet vinden: hij ziet overal kansen. En die kansen pakt hij ook. De werkethiek van Miron is ongeëvenaard. Als het even kan, is hij iedere dag een beetje beter, slimmer en sneller dan de vorige.

Dat betekent niet dat hij een einzelgänger is, integendeel. Hij krijgt ieder team mee met zijn sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en motivatie. Miron werkt zelf nooit op halve kracht – daardoor verwacht hij ook van anderen dat ze zich voor de volle 100% inzetten.

Met Keboem wil Miron sportscholen van A tot Z ondersteunen. Door de samenwerking met Moh heeft Miron alle tijd om clubs intensiever te begeleiden en zichzelf verder te ontwikkelen in de zakelijke en financiële aspecten.

MOH Massaal

Verbeteren van jouw gym begint bij jouw processen.

Ik heb jou grip te krijgen op alle interne processen en jouw gym indrukwekkende resultaten te laten bereiken. 

Interne processen verbeteren

Moh Massaal is een geboren ondernemer. Met zijn grote enthousiasme runt hij meerdere sportscholen. Daarnaast heeft hij als bedrijfskundige diepgaande theoretische kennis. Hij haalt plezier uit strategieën, management en financiën. 

Gelukkig zit Moh niet alleen in de boeken. Hij is juist een sociaal dier en werkt graag samen in een team. Als je een snelle denker nodig hebt, is Moh je man: hij is bijzonder flexibel en kan binnen no-time schakelen.

Met Keboem wil Moh de fitnessbranche helpen door interne processen te verbeteren. Als mede-ondernemer weet hij precies hoe hij jou het beste kan ondersteunen. Door samen te werken met Miron, heeft Moh de ruimte om zijn analytische geest de vrije loop te laten. Daarnaast bereikt hij indrukwekkende resultaten met ieder team. Zijn opgewekte en energieke mentaliteit dragen daar zeker aan bij.

Keboem_Moh
Sales

Wij werken samen met deze partners:

Bekijk onze services

Wij werken samen met deze partners:

Bekijk onze services