Klantverhalen

Sales en Retentie

Keboem werkt met ambitieuze sportscholen. Voor maximaal resultaat zetten we de kennis van gerenommeerde en marktleidende partners in. Met onze expertise en onze onuitputtelijke inzet hebben we al veel ondernemingen in de fitnessbranche naar een hoger plan getild.
De ervaringen van onze klanten gelezen? Neem contact met ons op! We zetten ons maximaal in voor jouw sportschool.

Sport-Natural

"KEBOEM! Vervolgt door een schot in de roos.
We wisten het zelf jarenlang niet, maar dit was het laatste puzzelstukje die nog miste, maar we niet konden vinden.
Door het ontzorgen in de leadopvolging kan het gehele team focussen op ledenbehoud en sales. Oftewel, hetgeen waar de passie en kracht ligt van ons bedrijf.
De visie van Keboem is prachtig. Het versimpelen en daarmee bekrachtigen van onze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de visie van ons bedrijf 100% binnenkomt bij het personeel. Het leidt uiteindelijk tot meer werkgeluk en daardoor ook meer gelukkige en tevreden leden."
Ja, ik wil ook een hogere retentie

Gym West Amsterdam

Wij werken nu een half jaar samen met de jongens van Keboem. De samenwerking is naar volle tevredenheid. Miron en Moh hebben ons geholpen met een algehele aanpak om onze dienstverlening te verbeteren. Hierdoor hebben wij de overgang kunnen maken van budgetgym naar het middensegment.

Keboem heeft onder andere onze customer journey opgezet en geautomatiseerd in MyWellness. Daarnaast hebben ze onze medewerkers getraind in het uitvoeren van hun nieuwe werkzaamheden. De samenwerking zorgt voor groei bij onze medewerkers, maar ook in leden en omzet. Wij kijken uit naar het komende jaar!

Ja, ik wil ook een hogere retentie

Lijfkracht

Keboem is voor Lijfkracht een zeer fijne partner, zowel Miron als Des'ree denkt graag mee op zowel operationeel als strategisch gebied. Dankzij de korte lijnen en snel schakelen hebben we zowel bij Lijfkracht een succesvolle heropening als bij Lijfkracht Boutique een vliegende start gemaakt. Keboem gaat verder dan puur leadopvolging en/of retentie, en doen graag een stap extra om ons als partner succesvol te laten zijn. Wij zijn erg blij en dankbaar voor de prettige samenwerking! 
Ja, ik wil ook een hogere retentie

Shape all in

Sinds wij met Keboem werken, hebben we eindelijk grip op onze retentie. We hebben uitgebreide tools gekregen. Daarmee kunnen we onze klanten online volgen en coachen. Tegelijkertijd heeft Keboem ons systeem zo ingericht dat de trainers er weinig werk van hebben.

Miron en Moh zijn fijne en professionele sparringpartners. Ze denken met je mee en staan open voor je eigen ideeën. Keboem heeft ons al geholpen met de retentie. Nu hebben we gevraagd of ze willen meedenken met de volgende stap: een online coaching-module. We zijn heel benieuwd of onze klanten hier ook positief op reageren. Wij raden de mannen van Keboem van harte aan!

Ja, ik wil ook een hogere retentie

Medico Vision

Ik heb een lange periode met veel plezier samengewerkt met Miron. Dit was op de salesafdeling bij Medico Vision. Miron weet als geen ander hoe belangrijk het voor een sportschool is om nieuwe leden binnen te halen en ze dan ook echt te behouden.

Nadat hij zijn eigen bedrijf is begonnen, hebben wij onze samenwerking voortgezet. We werkten bij Medico Vision al enige tijd met het programma MyWellness, maar pas nu weten we pas écht wat de mogelijkheden met dit programma zijn. Door hun trainingen hebben wij beter inzicht gekregen in MyWellness. Daardoor zijn we aanzienlijk beter geworden op het gebied van sales en retentie.

Ja, ik wil ook een hogere retentie

Fresh Fitness

Ondanks dat we pas net gestart zijn met onze samenwerking met Moh en Miron, zijn we nu al ontzettend blij met ze! Ze nemen ons veel werk uit handen, werken snel en zorgvuldig en leveren echt maatwerk.

Het is erg prettig dat Miron en Moh de fitnessbranche goed kennen en zelf ook als clubmanager werkzaam zijn geweest. Daardoor snappen ze waar we behoefte aan hebben en wat mogelijke knelpunten zijn. De jongens luisteren goed naar onze input en wensen. Ze hebben dit omgezet in een actieplan om onze retentie te verbeteren.

Met hun hulp kunnen we het MyWellness-systeem veel beter integreren in de werkzaamheden van onze trainers en receptionisten. Hierdoor gaan onze collega’s resultaatgericht te werk, krijgen alle klanten de aandacht die ze verdienen en voelen klanten zich meer verbonden met Fresh! Met de wekelijkse rapportages kan het management het team gericht bijsturen en hulp bieden waar nodig.

Ja, ik wil ook een hogere retentie

Healthcenter 
Krimpenerwaard en Rotterdam Zuid

Wij werken al een tijd aan onze retentie met Keboem. We vinden het altijd prettig schakelen, door hun combinatie van kennis en praktijkervaring. We waren altijd vooral bezig met sales, maar retentie is minstens zo belangrijk. Nu hebben we de juiste tools en kennis in huis, zodat we ons kunnen blijven onderscheiden. Met deze samenwerking zijn we daarvan verzekerd!
Ja, ik wil ook een hogere retentie
Copyright 2020 - Keboem B.V. | Site ontwikkeld door Brandness